CHOOSE YOUR LANGUAGE

მსგავსი რეცეპტები

 
 
 
 
ფარშირებული სოკო
გასინჯეთ და შეაფასეთ, ფარშირებული სოკო...
სრულად
 
 
 
ფრანგული სუფლე ყველით
ნუ გადაყრით ყველის ნარჩენებს,მოამზადეთ მარტივად უგემრიელესი სუფლე....
სრულად
 
 
მინი პიტა
პატარა პიტა,გემრიელია როგორც ცხელ,ასევე ცივ მდგომარეობაში....
სრულად
 
/
მაკარონი ყველით
მაკარონი ყველით

მაკარონი ყველით

მზადების დრო
5 წუთი
მომზადების დრო
15 წუთი
პორცია
4 ადამიანზე
ინგრედიენტები
რძე , ყველი , ფქვილი , მდოგვი , მაკარონი
მომზადების წესი

ინგრ: ყველი.,რძე-375 მლ.,მაკარონი-250 გრ.,ფქვილი-2 ს/კ.,მდოგვი-1/2 ჩ/კ.,წიწაკა-1/4 ს/კ.

დიდი ზომის ქვაბში , ადუღებულ , მარილიან წყალში ჩაყარეთ მაკარონი და მიყევით შესაფუთის ინსტრუქციას , ხარშეთ სირბილემდე.

ამასობაში , ბლენდერში მოათავსეთ ყველი , რძე,მდოგვი,ფქვილი,წიწაკა(დაფქვილი) და მუსკატის თხილი.ათქვიფეთ ყველაფერი,სანამ არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას.როცა მაკარონი მოიხარშება,გადაასხით წყალი და ჩაყარეთ მაკარონი ისევ ქვაბში.დაამატეთ მომზადებული ყველის მასა და ხარშეთ ნელ ცეცხლზე, ურიეთ სულ რადგან თავი აარიდოთ მაკარონის დაწვას .გააჩერეთ ცეცხლზე,სანამ ყველი კარგად არ გადნება და სოუსად არ იქცევა.

გადმოდგით ცეცხლიდან . შეგიძლიათ გააფორმოთ ცხარე წიწაკის სოუსით , ან დაამატოთ კიდევ ყველი. მიირთვით სანამ ცხელია.

 

 

 
 
მსგავსი რეცეპტები
 
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 30
პორცია: 4-6
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 15-20
პორცია: 4-6
სრულად
მზადების დრო: 10-15
მომზადების დრო: 20-25
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 25-30
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 15
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 5
პორცია: 2
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 15
პორცია: 2
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 30
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 15-20
მომზადების დრო: 15-20
პორცია: 2-4
სრულად
მზადების დრო: 12
მომზადების დრო: 8-10
პორცია: 12
სრულად