CHOOSE YOUR LANGUAGE

მსგავსი რეცეპტები

 
 
ფრანგული სუფლე ყველით
ნუ გადაყრით ყველის ნარჩენებს,მოამზადეთ მარტივად უგემრიელესი სუფლე....
სრულად
 
 
მინი პიტა
პატარა პიტა,გემრიელია როგორც ცხელ,ასევე ცივ მდგომარეობაში....
სრულად
 
 
მაკარონი ყველით
გემრიელი რძით და ყველით მომზადებული მაკარონი....
სრულად
 
 
 
 
/
ფარშირებული სოკო
ფარშირებული სოკო

ფარშირებული სოკო

მზადების დრო
10 წუთი
მომზადების დრო
15 წუთი
პორცია
4 ადამიანზე
ინგრედიენტები
კარაქი , ხახვი , სოკო , საფანელი , ოხრახუში , ნიორი , ლიმონის წვენი
მომზადების წესი

ინგრ: 24 დიდი სოკო, საფანელი-1 ჭიქა (250 მლ), კარაქი-(125 გ), დაჭრილი ოხრახუში-1 ს/კ (15 მლ), 2 კბილი ნიორი, ზეითუნის ზეთი 1/3 ჭიქა (80 მლ) , 2 მწვანე ხახვი-წვრილად დაჭრილი, ლიმონის წვენი-1 შ/კ (15 მლ), მარილი და პილპილი გემოვნებით

გაწმინდეთ სოკო ქაღალდის ხელსახოცით.მოაშორეთ და დაჭერით სოკოს ფეხები.მოამზადეთ შიგთავსი,ამისთვის ერთმანეთში აურიეთ სოკოს დაჭრილი ფეხები,საფანელი ,ნაღების კარაქი,ოხრახუში,ნიორი და მწვანე ხახვი.დაამატეთ ლიმონის წვენი თქვენი გემოვნებით და კარგად გადაურიეთ.

გააცხელეთ გაზქურა 200 ° C-მდე.
სოკოს ქუდში მოათავსეთ ერთი კოვზი შიგთავსი და დადეთ საცხობ ფორმაზე. აცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში. მიირთვით ცხელი.
 
 
 
მსგავსი რეცეპტები
 
მზადების დრო: 15-20
მომზადების დრო: 15-20
პორცია: 2-4
სრულად
მზადების დრო: 10-15
მომზადების დრო: 20-25
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 30
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 30
პორცია: 4-6
სრულად
მზადების დრო: 12
მომზადების დრო: 8-10
პორცია: 12
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 15-20
პორცია: 4-6
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 15
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 25-30
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 15
პორცია: 2
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 5
პორცია: 2
სრულად