CHOOSE YOUR LANGUAGE

მსგავსი რეცეპტები

 
ფრანგული ჟოლოს ტოსტი
მსუბუქი ჟოლოს ტოსტი საღამოს დესერტად...
სრულად
 
 
 
ფუნთუშა
გემრიელი,მარტივი ფუნთუშა ჩაისთან მთელი ოჯახისთვის....
სრულად
 
 
 
ბანანის კლაფუტი
ბანანის კლაფუტი მთელი წლის განმავლობაში...
სრულად
 
 
მასკარპონეს ტრუფელები
ადვილად მოსამზადებელი,სურნელოვანი ტრუფელები ....
სრულად
 
გაყინული ტირამისუ
გიყვართ ტირამისუ ? მაშინ აუცილებლად უნდა გასინჯოთ მისი გაყინული ვერსია...
სრულად
 
რძის ორცხობილა
ორცხობილა 4 ინგრედიენტით...
სრულად
 
ლიმონის და მოცვის კექსი
კექსი საუზმისთვის...
სრულად
 
ბლინები მოცვით და ვანილით
ბლინები მოცხარით-უყვარს ყველას , ახლა ვხვდებით რატომ.....
სრულად
 
 
 
სენდვიჩი ბანანით და კაკაოთი
მარტივად მოსამზადებელი , მსუბუქი დესერტი......
სრულად
 
კლასიკური ჩიზქეიქი
კლასიკური,უგემრიელესი დესერტი...
სრულად
 
 
ჟოლოს ტორტი არაჟნით
უგემრიელესი,ადვილი, ჟოლოს ტორტი არაჟნით...
სრულად
 
ხილის პარფეტი
ჰაეროვანი ხილის დესერტი...
სრულად
 
/
ხაჭოს შტრუდელი
ხაჭოს შტრუდელი

ხაჭოს შტრუდელი

მზადების დრო
20 წუთი
მომზადების დრო
60 წუთი
პორცია
4 ადამიანზე
ინგრედიენტები
კარაქი , ხაჭო , არაჟანი , ფქვილი , მარილი , კვერცხი , გოგრა , ძმარი
მომზადების წესი

ინგრ.: ცომი:ფქვილი-400გრ,ძმარი-1ჩ/კ,მარილი-1ჩ/კ,თბილი წყალი.

შიგთავსი: გოგრა-500გრ,მარილი,ხაჭო-500გრ,არაჟანი- ჭ,კარაქი-50გრ,კვერცხი-2.

მინანქარი-1 კვერცხი,1 ჭიქა არაჟანი. 

ცომი:ჩაყარეთ თასში ფქვილი,დაამატეთ მარილი.ჩაასხით თბილი წყალი ნელ-ნელა და ურიეთ ხელით იქამდე,სანამ ცომი ხელზე მიკვრას არ დაიწყებს.გადაიტანეთ ცომი ფქვილიან ხის დაფაზე და გააბრტყელეთ რაც შეიძლება თხელ მასამდე.

ცომი არ გაანაწილოთ.აიღეთ მაგიდის პრიალა დასაფენი,გადაიტანეთ ცომი და ახლა,ხელებით სცადეთ,კიდევ უფრო დაათხელოთ.

შიგთავსი:აურიეთ გოგრა და მარილი,გააჩერეთ 20 წუთის განმავლობაში,გადაწურეთ თხევადი მასა.დაამატეთ ხაჭო,არაჟანი და კვერცხი.მიღებული მასა დაასხით გაბრტყელებულ ცომზე და დაიწყეთ შტრუდელის გადახვევა.

გააცხელეთ ღუმელი მაღალ ტემპერატურამდე და ჩადეთ შტრუდელი.

აურიეთ ერთმანეთში კვერცხი,არაჟანი და მთლიანად გადაუსვით შტრუდელს.აცხვეთ 40-60 წუთის განმავლობაში,იქამდე,სანამ შტრუდელი ოქროსფერი არ გახდება. 

 

 

 
 
მსგავსი რეცეპტები
 
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 4-6
პორცია: 4-6
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 40
პორცია: 8
სრულად
მზადების დრო: 7
მომზადების დრო: 5
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 10-12
პორცია: 12
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 12
პორცია: 10-12
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 25
პორცია: 12
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 5
პორცია: 3 ჭ.
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 35
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 120
პორცია: 7
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 5
პორცია: 40
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო:
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 5
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 60
პორცია: 6-8
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 30
პორცია: 2
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 60
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 15
პორცია: 24
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო:
პორცია: 8
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 55
პორცია: 8-10
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 12
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 60
პორცია: 6-8
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 5
პორცია: 4
სრულად